06-81 431 464 info@fairtradeautos.nl

 

Logo z:w

 

 

Goed gevoel
Fair Trade Auto’s staat voor duidelijke en eerlijke communicatie. Omdat een goed gevoel bij de aankoop van een auto ook belangrijk is.

Eerlijk
Auto’s worden eerst door een professionele monteur nagekeken alvorens ze verkocht worden. Toch geldt dat iedere auto van Fair Trade Auto’s dat u de auto mag laten keuren bij een garage naar wens alvorens de auto te kopen. Dat is wel zo eerlijk.

Duidelijk
Fair Trade Auto’s is een klein autobedrijf aan huis en probeert zich te onderscheiden door auto’s voor een eerlijke prijs met goede klantvriendelijkheid aan te bieden. Voordat u de auto wilt bezichtigen is het verstandig even te bellen zodat u zeker weet dat er iemand aanwezig is die tijd voor u heeft. Dat is wel zo duidelijk.

Inruilen
Inruilen is in principe mogelijk. Onthoud hierbij dat, juist omdat Fair Trade Auto’s zich probeert te onderscheiden doormiddel van een scherpe prijs voor bijzondere auto’s dat u doorgaans voor een inruil auto niet zo veel krijgt als wanneer u de auto zelf zou verkopen. Natuurlijk staat hier wel gemak tegenover. De keus is aan u. Indien u toch wilt inruilen, stuur hiertoe dan foto’s (interieur en exterieur) van de auto, het kenteken, kilometerstand en overige bijzonderheden via de mail naar ons toe.

Klik hier voor occasions.

Klik hier voor contact, betalings- en bedrijfsinformatie.

2015-05-04 08.18.10